Гройсман розповів європейському бізнесу про дерегуляцію в Україні

Гройсман розповів європейському бізнесу про дерегуляцію в Україні

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не сумнівається, що збільшити показники економічного зростання вже найближчим часом цілком реально.

Про це він сказав на зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для нашого уряду економічне зростання є пріоритетом. Ми змогли досягнути його  минулого року, а зараз бачимо, що прогнози коригуються близько 2% зростання у 2017 році. Думаю, що ми зможемо зробити все для того, щоб ці показники були більшими, але на сьогодні вони є недостатніми. Я згоден з тим, що пришвидшене економічне зростання, сталий економічний розвиток є дуже важливим завданням», - сказав Гройсман.

Він запевнив, що інвестиції є надзвичайно важливими у цьому контексті. Тому створення нормальних умов для ведення бізнесу є пріоритетом для влади. «Для цього ми в Україні створили низку інституцій, які сьогодні співпрацюють з вами. Це і офіс супроводження інвестицій. Бачимо проблеми, з якими ми не погоджуємося і з якими ми боремося, бо іноді правоохоронна система створює безпідставні проблеми для бізнесу, і для нас це є також викликом», - наголосив Прем'єр-міністр.

Гройсман також зазначив, що деякі негативні явища вдалося ефективно подолати, вдалося змінити податкове законодавство, запровадити нову систему адміністрування та відшкодування податку на додану вартість, який завжди був складний. «Ми почали масштабну дерегуляцію, але це все кроки, які тільки у комплексі можуть дати ефекти», - зауважив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-