Нацбанк оскаржив рішення апеляції щодо

Нацбанк оскаржив рішення апеляції щодо "КСГ Банку"

Укрінформ
У квітні 2017 року Національний банк направив до Вищого адміністративного суду України касаційну скаргу на рішення суду апеляційної інстанції стосовно  "КСГ Банк".

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

«Національний банк оскаржує неправосудні судові рішення до судів вищих інстанцій. Так, наприклад, у квітні 2017 року НБУ направив до Вищого адміністративного суду України касаційну скаргу на рішення суду  апеляційної інстанції стосовно "КСГ Банк", - йдеться в повідомленні.

Починаючи з 2014 року Національний банк проводить системну та послідовну роботу з очищення банківського ринку України від неплатоспроможних банків або банків, що були задіяні в незаконних оборудках з виведення та відмивання коштів. Проте  на заваді цьому стають неправосудні судові рішення про відновлення діяльності банків та скасування рішень НБУ стосовно виведення їх з ринку. Так, станом на 1 травня 2017 року суди прийняли неправосудні рішення, які набрали законної сили, відносно 12 банків:  "Фінансова ініціатива", "Союз", "Український інноваційний банк", "Преміум", "Капітал", "Велес", "Радикал банк", "ТК Кредит", "Східно-промисловий комерційний банк", "Київська Русь", "КСГ Банк", "Хрещатик".

Як повідомлялося, НБУ 30 серпня 2016 року відкликав ліцензію "КСГ Банк" за систематичні порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-