Українські виробники зможуть представити свою харчову продукцію в Нігерії

Українські виробники зможуть представити свою харчову продукцію в Нігерії

Укрінформ
У Лагосі, в Нігерії, 17-19 травня 2017 року проходитиме масштабна виставка Food West Africa, яка може стати унікальною платформою для український харчовиків показати себе і укласти прямі угоди.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Як українським підприємцям комфортно вийти і працювати в арабо-африканском регіоні. Участь вітчизняних компаній у виставках ОАЕ та Нігерії для оцінки перспективності ринку з експорту продукції власного виробництва" сказала директор з розвитку UCCI Group Вікторія Рахматулліна, повідомляє кореспондент агентства.

"У Нігерії, в Лагосі відбудеться виставка  Food West Africa, яка проходитиме з 17 по 19 травня. Як говорять самі нігерійці - це набільша подія для харчової промисловості, яка влаштовується в Африканському регіоні. Для українських харчовиків - це унікальна платформа", - сказала Рахматулліна.

За її словами, для українських компаній є усі шанси вийти на один з найбільш стрімко зростаючих ринків в Африканському регіоні.

"Так що, це масштабна продуктова виставка дає можливість показати себе і вмить укласти прямі угоди", - зазначила Рахматулліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-