За гроші українських інвесторів на Львівщині запустили потужний завод

За гроші українських інвесторів на Львівщині запустили потужний завод

Фото
Укрінформ
На Львівщині, у селі Сокільники Пустомитівського району, запустили найбільший у Західній Україні завод з виробництва димохідних систем із нержавіючої сталі.

Про це на своїй сторінці у Facebook поінформував голова облдержадміністрації Олег Синютка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Львівщині запустили найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем із нержавіючої сталі. Нове підприємство - це масштабний і складний проект з інвестиціями 5 млн грн. Завжди наголошував на важливості підтримки українських інвесторів, які готові розвивати бізнес на території Львівщини", - написав Синютка.

За його словами, завод буде забезпечувати своєю продукції не тільки внутрішній ринок, але й працюватиме на експорт.

На сьогодні продукція ДИМКОМ – це понад 10 тисяч найменувань одностінних та двостінних (термоізольованих) елементів димоходів, виготовлених лише із якісних марок нержавіючої сталі. Оснащення виробництва сучасним європейським обладнанням дало змогу виготовляти елементи димоходів як для побутових потреб з діаметром від 80 мм до 200 мм, так і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600 мм, а також систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель. Окрім цього, розвиток заводу дасть змогу запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон матеріалів, з яких виготовляють продукцію.

У подальших планах підприємства –  впровадження інвестицій у розмірі не менше 10 мільйонів гривень та  створення додаткових робочих місць.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Львівщини пообіцяв щотижня відкривати в області щонайменше по два підприємства.

Фото: Олег Синютка, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-