На крісло Марушевської в Одеській митниці претендує вісім кандидатів

На крісло Марушевської в Одеській митниці претендує вісім кандидатів

Укрінформ
Державна фіскальна служба 29 березня провела перший етап конкурсного відбору на посади начальників Одеської, Івано-Франківської та Тернопільської митниць.

До другого етапу конкурсу допущено вісім осіб на посаду начальника Івано-Франківської митниці, вісім - Одеської та одну - Тернопільської, повідомляє прес-служба ДФС.

"Вчора, 29 березня, відбувся перший етап конкурсного відбору на зайняття вакантних посад начальників Одеської, Івано-Франківської, та Тернопільської митниць. Претенденти були протестовані на знання законодавства України", - йдеться в повідомленні.

Прийом документів на конкурс на зайняття вакантних посад начальників Івано-Франківської, Одеської та Тернопільської митниць проходив з 10 по 27 березня 2017 року.

У період з 29 по 31 березня відповідно до положень Закону України "Про державну службу" кандидати мають пройти три етапи конкурсу: тестування, розв'язання ситуативних завдань, співбесіду.

Кандидати, які успішно пройдуть всі етапи конкурсу та наберуть найбільшу кількість балів, будуть рекомендовані комісією для зайняття вакантних посад керівників зазначених митниць. Призначення на посади відбуватиметься за попереднім погодженням з Міністерством фінансів України та головами відповідних обласних державних адміністрацій.

На квітень поточного року заплановано проведення конкурсів на зайняття шести вакантних посад начальників митниць ДФС: Дніпропетровської, Київської міської, Кіровоградської, Харківської, Херсонської та Черкаської митниць. Прийом документів триває.

Як повідомлялося, 14 листопада керівник Одеської митниці Юлія Марушевська подала у відставку. На початку грудня 2016 року Марушевську офіційно звільнили з Одеської митниці.

Вона була призначена керівником Одеської митниці в жовтні 2015 року. До призначення Марушевська була заступником голови Одеської обладміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-