У березні Укравтодор має “залатати” 900 квадратних метрів доріг

У березні Укравтодор має “залатати” 900 квадратних метрів доріг

Укрінформ
У березні 2017 року Державне агентство автомобільних доріг України запланувало оновити ямковим ремонтом близько 900 тис. кв. м доріг.

Про це інформує Державне агентство автомобільних доріг у Facebook.

"Для забезпечення безпеки руху та попередження розвитку руйнувань на дорогах країни здійснюється ямковий ремонт. У березні заплановано відремонтувати не менше 900 тис. кв. м, в т.ч. на міжнародних національних, регіональних дорогах - 537 тис. кв. м", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в Україні щоденно в середньому працює понад 400 ремонтних бригад, 29 асфальтобетонних заводів. Кількість бригад поступово збільшать до 720.

Основний річний обсяг із ямкових ремонтів планується здійснити до травневих свят, а до червня розраховують забезпечити проїзд на 30 тис. км українських доріг.

Очікуваний обсяг ремонтних робіт може становити до 5,5 млн кв. м, або 50% від наявної. Першочергово агентство розпочне роботу на міжнародних, національних та регіональних дорогах державного значення із завершенням на них робіт до червня.

Як відомо, обсяг ямковості на дорогах країни навесні 2017 року сягнув 12,2 млн кв. м дорожнього покриття: 4,6 млн кв. м - на дорогах державного значення, 7,6 млн кв. м - на місцевих.

У 2016 році в "Укравтодорі" обіцяли відійти від "ямкового ремонту".

Торік Міністерство інфраструктури також обіцяло визначити компанії, що контролюватимуть якість ремонту українських доріг, що здійснюється коштом Світового банку. СБ заявляв про готовність виділити на перший тендер близько 300-400 тисяч доларів, а загальний обсяг програми становитиме кілька мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-