«Gulfood 2017»: українські компанії вже підписали контракти на $3 мільйони

«Gulfood 2017»: українські компанії вже підписали контракти на $3 мільйони

Фото
Укрінформ
Українські компанії, що прибули в м.Дубай (ОАЕ) для участі у найвпливовішій у світі виставці харчової промисловості й виробництва напоїв «Gulfood 2017», за перші два дні роботи вже підписали контракти з іноземними партнерами на суму 3 млн доларів США.

Про це Укрінформу повідомили в Київській торгово-промисловій палаті, яка за підтримки Export Promotion Office - Міністерства економічного розвитку та торгівлі України виступає організатором українського стенду.

"Українські підприємці вийдуть на нові ринки збуту завдяки міжнародній виставці «Gulfood 2017». Вже за перші два дні роботи підписано контракти з іноземними партнерами на суму 3 млн доларів США. Також українські експортери провели понад 10000 переговорів, а така кількість контактів гарантує збільшення експорту на тисячі тонн.", - зазначив президент Київської ТПП Микола Засульський.

Також повідомляється, що в рамках виставки Gulfood 2017 відбулася зустріч між заступником міністра аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою та міністром зміни клімату та навколишнього середовища ОАЕ Тані Ахмедом Аль Зеюді. Сторони обговорили аспекти торгівлі між Україною та ОАЕ в аграрній сфері, у сферах, що мають потенціал для збільшення обсягів та розширення переліку продуктів, які постачаються до Об’єднаних Еміратів з України. За підсумками зустрічі Трофімцева повідомила про зацікавленість колег з ОАЕ в опрацюванні меморандуму про співпрацю між міністерствами обох країн з метою формування пріоритетних напрямків співпраці та полегшення вирішення робочих питань, таких як сертифікація халяльної продукції тощо.

Нагадаємо, з 26 лютого по 2 березня у м. Дубаї, ОАЕ, відбувається найбільша в світі виставка харчової промисловості й виробництва напоїв «Gulfood 2017». Цього року захід зібрав 5 тис. компаній зі 120 країн і понад 100 тис. відвідувачів зі 170 країн світу.

На наймасштабнішому стенді за всю історію національної експозиції, який організувала Київська торгово-промислова палата, площею 256 кв. м, 31 українське підприємство представляє можливості експортного потенціалу харчової промисловості України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-