Американська Frontera готова інвестувати в нафто- та газовидобуток України

Американська Frontera готова інвестувати в нафто- та газовидобуток України

Укрінформ
Заступник міністра з питань європейської інтеграції Наталія Бойко для обговорення питань залучення інвестицій у нафто- та газовидобуток провела зустріч із представниками американської  компанії "Frontera Resources", які запевнили, що зацікавлені у співпраці.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Під час зустрічі учасники обговорили можливості щодо залучення американських інвестицій та технологій у вітчизняну галузь нафто- та газовидобутку... Американська сторона запевнила, що зацікавлена у співпраці, з огляду на перспективність ділянок та має наміри шляхом інвестування створювати додаткову вартість як для компанії, так і для нашої держави",  - зазначається у повідомленні.

Бойко поінформувала, що для організації укладення відповідних угод створено Міжвідомчу комісію з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції.

"Учасники зустрічі детально обговорили механізм та терміни укладення угод про розподіл продукції. Українська сторона запевнила, що механізм передбачає прозорі умови формування пропозицій на адресу Кабінету міністрів України щодо участі в конкурсі на укладення угод про розподіл продукції", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-