Мінінфраструктури узгоджує фінальний проект нових авіаційних правил

Мінінфраструктури узгоджує фінальний проект нових авіаційних правил

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури України узгоджують фінальний проект нових правил щодо доступу на ринок послуг з наземного обслуговування в аеропортах.

Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка з експертами урядово-громадської ініціативи "Разом проти корупції" та керівниками Державної авіаційної служби України, інформує сайт МІУ.

"Цей нормативно-правовий акт дозволить усунути штучні обмеження на лібералізованих ринках перевезень, запровадити прозорі умови конкурсів з розподілення дефіцитних частот та виконання чартерних рейсів", - сказав Лавренюк.

Як зазначається, під час зустрічі сторони узгоджували фінальний проект наказу "Про затвердження Авіаційних правил України "Доступ на ринок послуг з наземного обслуговування в аеропортах".

Раніше у повідомленні Державної авіаційної служби України йшлося, що відповідний проект наказу розроблено з метою забезпечення вільного доступу на ринок наземного обслуговування та забезпечення вільної конкуренції та рівноправності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-