Уряд схвалив договір з Угорщиною про €50 млн на ремонт доріг

Уряд схвалив договір з Угорщиною про €50 млн на ремонт доріг

Укрінформ
Кабмін схвалив проекти законів "Про ратифікацію Рамкового договору між урядом України та урядом Угорщини про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги" та "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік", що дозволить залучити кредит у розмірі 50 млн євро.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Кабмін погодив проекти законів щодо залучення кредиту з Угорщини у розмірі 50 мільйонів євро. Відповідно до запропонованих змін до державного бюджету на 2017 рік планується, що Укравтодор буде забезпечувати підготовку та реалізацію відповідних договорів", - йдеться в повідомленні.

Обслуговування та погашення залучених кредитних коштів буде здійснюватися за рахунок коштів Державного бюджету України.

Можливість отримання пільгового фінансування у сумі до 50 мільйонів євро для реалізації інвестиційних проектів, пов'язаних з покращенням автомобільних доріг, що ведуть до українсько-угорського кордону.

Як повідомлялося, 24 листопада 2016 року уряди України та Угорщини уклали Рамковий договір про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги. Основними умовами кредитних коштів є: загальний розмір - до 50 млн євро, термін кредитування - 18,5 років, відстрочка платежу за кредитом та процентами за користування - 1,5 року, відсотки за користування кредитом - 0%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-