Потрібна якісна система стимулювання власного виробництва - Гройсман

Потрібна якісна система стимулювання власного виробництва - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр доручив першому віце-прем'єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву і Національному комітету з промислового розвитку напрацювати систему стимулювання промислового виробництва в Україні. 

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Потрібна якісна система стимулювання власного виробництва", - підкреслив Володимир Гройсман.

Він доручив Національному комітету з промислового розвитку і першому віце-прем'єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі України Степану Кубіву напрацювати систему стимулювання промислового виробництва в Україні. 

"Такими системними кроками ми однозначно будемо відновлювати українську економіку", - наголосив Прем'єр-міністр.

Він переконаний, що зростання ВВП у IV кварталі 2016 року на 4,7% стало ще одним яскравим свідченням того, що "ми можемо дуже швидко наростити економічне зростання, у тому числі такими підходами, коли ми інвестуємо в українську економіку, українську техніку, люди отримують заробітну плату, ми отримуємо якісний продукт і податки до українського бюджету".

Гройсман наголосив на необхідності забезпечення високої якості усієї техніки, що виробляється та закуповується.

"Дуже важливо, щоб ми отримали якість виробництва. Кожному, хто використовує техніку, вона потрібна для переміщення і рятування життя людей. З кожним автомобілем, який випускається з конвеєру, якість має підвищуватися. Це дасть можливість у тому числі розширювати горизонти експортного потенціалу нашого машинобудування", - зауважив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-