Мінінфраструктури: Боротьба з корупцією для Укрзалізниці - відкрите питання

Мінінфраструктури: Боротьба з корупцією для Укрзалізниці - відкрите питання

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури України заявляють про відсутність з боку "Укрзалізниці" будь-яких власних ініціатив для боротьби з корупцією.

Про це заявив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк під час відкритої дискусії на тему "Реформа "Укрзалізниці": що зроблено?", повідомляє прес-служба відомства.

"Про факти боротьби з корупцією - питання залишається відкритим. Незрозуміло, що там відбувається, які контрольні заходи, які перевірки проводяться. Немає жодного конкретного факту проведення власними силами перевірки, за матеріалами якої відкрито провадження чи спільно з НАБУ, СБУ викрито якусь діяльність. Навпаки НАБУ, СБУ самі активно виявляють схеми", - зауважив Лавренюк.

Він також висловив обурення тим, що керівництво "Укрзалізниці" передає на аутсорсинг важливі сфери управління компанією.

"Наразі звучить ідея про передання на аутсорсинг питання фінансового розвитку чи визначення стратегії компанії. Навіщо тоді керівники, якщо ми передаємо ці повноваження фінансистам чи стратегам, які будуть розвивати компанію? Навіщо тоді потрібно правління?" - наголосив заступник міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-