«АрселорМіттал» інвестує в Україну майже $400 мільйонів - Гройсман

«АрселорМіттал» інвестує в Україну майже $400 мільйонів - Гройсман

Укрінформ
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» має намір інвестувати 375-400 млн доларів у розширення діяльності в Україні, а це сприятиме створенню більше 30 тисяч додаткових робочих місць для наших співвітчизників.

Про це прем’єр-міністр України Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

«У 2017 році група АрселорМіттал планує модернізацію виробництва і розширення діяльності в Україні. Компанія має намір інвестувати близько 375-400 млн доларів, а це сприятиме створенню більше 30 тисяч додаткових робочих місць. Впевнений, сильна промисловість приведе Україну до успіху», - написав Гройсман.

Він нагадав, що в жовтні 2016 року здійснив робочий візит до Кривого Рогу, де ознайомився з роботою «АрселорМіттал Кривий Ріг». Ця компанія, на думку Прем'єр-міністра, має величезний потенціал до залучення інвестицій.

Глава уряду вкотре наголосив, що залучення інвестицій та створення нових робочих місць - пріоритет уряду.

Інвестиційна програма ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» охоплює всі ключові напрямки діяльності підприємства: охорону праці, виробництво і екологію, ефективне використання енергетичних ресурсів і нових технологій. Основні завдання програми - зберегти обсяги виробництва в складних ринкових умовах, підвищити продуктивність, знизити промислове навантаження на екологію Кривого Рогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-