У Гельсінкі підписали українсько-фінський меморандум щодо енергоефективності

У Гельсінкі підписали українсько-фінський меморандум щодо енергоефективності

Укрінформ
Під час офіційного візиту до Гельсінкі української делегації на чолі з Президентом України Петром Порошенком підписано українсько-фінський Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних та альтернативних видів джерел енергії.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У президентському палаці в Гельсінкі віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко та міністр зовнішньої торгівлі і розвитку Фінляндії Кай Мюккянен підписали Меморандум про взаєморозуміння в галузі енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів джерел енергії.

Після цього почалася прес-конференція президентів України та Фінляндії за підсумками переговорів, що відбулися в першій половині дня.

У програмі візиту також зустріч Президента України з Прем'єр-міністром Фінляндської Республіки Юхою Сіпіле та спікером парламенту цієї країни Марією Лохелою. Порошенко також зустрінеться з представниками місцевої української громади та відвідає Музей маршала Карла Густава Маннергейма.

Як повідомлялося, 23 січня Президент України Петро Порошенко здійснив офіційний візит до Естонської Республіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-