Нафтогаз істотно підвищує ціни на газ для промисловості

Нафтогаз істотно підвищує ціни на газ для промисловості

Укрінформ
Ціни на природний газ для промисловості, що буде реалізовуватися НАК "Нафтогаз України ", у лютому становитиме 9,2 -10,14 тис. грн залежно від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з "Нафтогазом".

Про це інформує прес-служба НАК.

"У порівнянні із цінами на січень цього року, у лютому 2017 року ціни збільшено на 21-22%. Таке підвищення зумовлено зростанням цін природного газу на європейському ринку", - йдеться у повідомленні.

Із детальними умовами комерційної пропозиції НАК "Нафтогаз України" з 1 лютого 2017 року можна ознайомитись на сайті компанії за посиланням.

З 1 жовтня 2015 року набрав чинності закон України "Про ринок природного газу", яким передбачено, що постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником та споживачем, крім випадків, передбачених цим законом.

Так, з метою забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, на суб‘єктів ринку природного газу у виключних випадках та на визначений строк можуть покладатися спеціальні обов‘язки в обсязі та на умовах, визначених Кабінетом міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-