Кутовий їде до Берліна на

Кутовий їде до Берліна на "Зелений тиждень"

Укрінформ
Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий візьме участь у всесвітньо відомій виставці «Зелений тиждень» (Grune Woche), яка пройде в Берліні (ФРН) з 20 по 29 січня. Мета візиту - популяризація української аграрної продукції у світі та залучення інвестицій до національного АПК.

Про це повідомляє Мінагрополітики України.

Також у роботі панельних дискусій під час Grune Woche 2017 візьме участь заступник міністра з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

Міжнародний зелений тиждень у Берліні проводиться з 1926 року і є однією з найбільших світових агропромислових виставок. Минулорічна подія зібрала майже 1 700 виробників з 65 країн світу та 415 тисяч відвідувачів.

«Зелений тиждень» - це міжнародна виставка продовольства, сільського господарства та садівництва, на якій виробники з усіх куточків світу представляють свою продукцію. На «Зеленому тижні» представлені колективні стенди багатьох країн світу. Для українських виробників участь у виставці «Зелений тиждень» - це насамперед можливість ознайомити відвідувачів - представників різних країн зі своєю продукцією, оцінити переваги та порівняти свою продукцію з продукцією інших виробників, налагодити постачання на міжнародні ринки, в першу чергу на ринок ЄС.

У рамках виставки проходять не тільки покази продукції для сільського господарства, лісівництва та ландшафтного проектування, але й розпродажі. Також відбуваються різні симпозіуми, семінари, форуми та інші заходи.

Традиційно «Зелений тиждень» буде представлений за наступними напрямками:

-  продукти харчування;

-  свіжі продукти;

-  м’ясні та ковбасні вироби;

-  морепродукти;

-  чай, трави та спеції;

-  обладнання та устаткування для сільського господарства та садівництва;

-  насіння;

-  оранжереї, теплиці та садові принади;

-  тваринництво;

-  інструменти, техніка тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-