Прикордонники на Одещині не пропустили через кордон десятки вагонів деревини

Прикордонники на Одещині не пропустили через кордон десятки вагонів деревини

Укрінформ
Співробітники оперативних підрозділів Південного регіонального управління спільно з представниками управління захисту економіки Нацполіції, прокуратури, СБУ та Роздільнянського лісництва відвернули незаконне вивезення деревини з України.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Цими днями в міжнародний пункт пропуску «Кучурган - залізнична станція» на виїзд з України прибули 29 залізничних вагонів з вантажем деревини. Відправником вантажу, який прямував до Румунії, є фірми, зареєстровані в м. Києві та Київській області", - йдеться у повідомленні.

З метою встановлення законності вивезення зазначеного вантажу з території України правоохоронці здійснили огляд деревини та провели вивчення товаросупровідних документів. У результаті встановлено, що в документах на вантаж була неправдива інформація, зокрема вказано «деревина паливна», однак насправді частина деревини була «діловою», яка заборонена до вивезення.

Окрім цього, виявилося, що загальна кількість вантажних вагонів сформованого залізничного складу мала бути 56 вагонів, 29 з них прибули в пункт пропуску «Кучурган – залізничний», а решта знаходились на різних станціях Одеської області.

Наразі правоохоронці продовжують проведення заходів, направлених на встановлення всіх обставин виявленого правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-