Єгипет почав антидемпінгове розслідування щодо «Метінвесту» і «АрселорМіттал»

Єгипет почав антидемпінгове розслідування щодо «Метінвесту» і «АрселорМіттал»

Укрінформ
Арабська Республіка Єгипет розпочала розслідування щодо імпорту в країну сталевої арматури для будівництва з Китаю, Туреччини та України.

Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку та торгівлі України.

"Єгипетська сторона 3 січня 2017 року офіційно поінформувала Україну про початок антидемпінгового розслідування щодо імпорту сталевої арматури походженням з Китаю, Туреччини та України. Відповідне повідомлення було опубліковано в офіційному урядовому віснику Арабської Республіки Єгипет «Egyptian Official Gazette» № 288 від 22.12.2016", - йдеться у повідомленні.

Департаментом антидемпінгових розслідувань, субсидування та захисту Міністерства торгівлі та промисловості Арабської Республіки Єгипет, що є уповноваженим органом, яке проводить розслідування, було визначено кількох українських виробників, що постачають товар до Єгипту, це «АрселорМіттал Кривий Ріг» та «Метінвест».

Товар - об’єкт розслідування: прутки із заліза чи нелегованої сталі, гарячекатані в спіральних рулонах прутки чи стрижні (сталева арматура для будівництва), що класифікується за кодами HS (гармонізованої системи опису та кодування товарів) 7213, 7214, 7227, 7228.

Відповідно до повідомлення протягом 30 днів з дати порушення розслідування (22 грудня 2016 року) іноземні експортери, виробники та імпортери мають можливість зареєструватися учасниками розслідування. На заповнення запитальника надається 37 днів з дня його отримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-