Ялинкові прикраси з Тернопільщини експортують в Європу та Америку

Ялинкові прикраси з Тернопільщини експортують в Європу та Америку

Укрінформ
Близько 300 тисяч ялинкових скляних іграшок відправили цього року на експорт з райцентру Теребовля, що на Тернопільщині.

Про це із посиланням на керівника підприємства Олександра Дзюбана повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ринок збуту продукції досить широкий – Польща, Франція, Велика Британія, Німеччина, Італія, Австрія, Угорщина. Оригінальні ялинкові прикраси із понад 170 декоративними малюнками охоче купують і в США та Канаді. Німецьке обладнання, екологічно чиста сировина дозволяють нашим працівникам створювати ексклюзивні новорічні прикраси для замовників із різних країн», - розповів  Дзюбан.

За його словами, ще кілька років тому третину новорічної продукції відправляли в Росію. Але з початком агресії усі зв’язки із російськими партнерами розірвано. Натомість, знайдено нові ринки збуту в Європі та Америці. Хоча, наприклад, у Польщі є близько 200 виробників ялинкових іграшок, там охоче купують саме українську продукцію. Причина – нижча ціна, висока якість, екологічно чисті матеріали та ексклюзивність оригінальних іграшок. Характерно, що перед Новим роком на складах підприємства практично немає готових виробів. Завдяки міжнародним бізнес-контактам, усе замовлене доставлено споживачам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-