Енергоатом запрошує провідних світових виробників для участі у тендерах компанії

Енергоатом запрошує провідних світових виробників для участі у тендерах компанії

Укрінформ
У Брюсселі в рамках міжнародної конференції представники НАЕК «Енергоатом» зустрілися з потенційними постачальниками обладнання для українських АЕС.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Вже достатньо закладено правових і організаційних засад для нашого плідного взаємовигідного співробітництва. І спільними зусиллями, разом ми досягнемо блискучих успіхів», - звернувся до потенційних іноземних партнерів президент Енергоатома Юрій Недашковський.

Він зазначив, що оператор українських АЕС зацікавлений у якомога більшій присутності провідних світових виробників на тендерах, які компанія проводить на закупівлю обладнання, матеріалів та послуг.

Недашковський запевнив учасників конференції, що Енергоатом докладає максимальних зусиль для запобігання та протидії корупції, усунення передумов для її виникнення у всіх сферах своєї діяльності, але в першу чергу це стосується закупівельних процедур.

«Наше підприємство стало одним із перших, яке впровадило у своїй діяльності норми антикорупційного законодавства. У 2014 році компанія самостійно, в рамках власної програми боротьби з корупцією, перевела свою систему закупівель у формат електронних торгів. Енергоатом став першою державною компанією України, яка залучила до співпраці Transparency International в Україні», - повідомив президент Енергоатома.

Крім того, він зазначив, що комплексний аналіз ефективності системи закупівель Енергоатома та оцінку її прозорості провела міжнародна консалтингова фірма ПрАТ «КПМГ Аудит».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-