У Харкові відкривають регіональний офіс ЄБРР

У Харкові відкривають регіональний офіс ЄБРР

Укрінформ
Сьогодні, 13 грудня, у Харкові розпочне свою роботу регіональний офіс Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).

Офіційне відкриття офісу, який буде працювати у Premier Palace Hotel Kharkiv 5*, розпочнеться о 17.30 за участю директора ЄБРР в Україні Шевки Аджунера і Керуючого директора ЄБРР в країнах Східної Європи і Кавказу Франсіса Маліжа, повідомляє прес-служба групи DCH.

Старший радник ЄБРР із зовнішніх зв'язків у країнах Східної Європи та Кавказу Антон Усов зазначив, що регіональний офіс ЄБРР допоможе більш ефективно взаємодіяти з діловими колами сходу України.

"Група DCH приділяє величезну увагу процесам поліпшення бізнес-клімату України. У цьому контексті внесок ЄБРР у справу підтримки вітчизняного бізнесу неоціненний. Безумовно, зі свого боку ми зробимо все можливе для того, щоб команді Банку було комфортно в нашому готелі", - зазначила віце-президент групи DCH Олена Дерев'янко.

Нагадаємо, в грудні 2015 року Усов заявляв, що в 2016 році Європейський банк реконструкції і розвитку відкриє в Україні два регіональних офісу для підтримки малого бізнесу. "Ми розвиваємо нашу програму підтримки малого та середнього бізнесу. Для цього ми вважаємо за необхідне відкрити два регіональних офіси на сході і півдні України, за аналогією з працюючим офісом у Львові. Ці офіси будуть відкриті в Харкові та Одесі", - зазначив він.

При цьому, за словами представників ЄБРР, у 2015 році банк підтримав 130 проектів малого та середнього бізнесу, в 2016 році їх кількість планувалося подвоїти.

Premier Kharkiv Palace Hotel 5* був побудований групою DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки міста до Євро-2012. Під час проведення матчів турніру в готелі розміщувалася штаб-квартира УЄФА; на першому етапі розслідування катастрофи малазійського Boeing в небі над Донбасом тут працював міжнародний кризовий центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-