Фонд гарантування призупинив виплати вкладникам

Фонд гарантування призупинив виплати вкладникам "Михайлівського"

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 8 грудня 2016 року тимчасово призупиняє виплати вкладникам ПАТ "Банк Михайлівський", однак виплата коштів буде поновлена не пізніше 16 грудня 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Виплата коштів буде поновлена не пізніше 16 грудня 2016 року. Впродовж періоду 8-16 грудня 2016 року відбудеться доповнення Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 19 листопада 2016 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, завданої зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг», відповідно до якого прийнято рішення про формування переліку фізичних осіб, прирівняних до вкладників ПАТ «Банк Михайлівський» для включення їх до загального реєстру на виплати. У Фонді гарантування наголошують, що з 15 липня до 1 грудня 2016 року відшкодування вже отримали майже 22 тисяч вкладників банку на 1,29 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-