Нацбанк передав прикордонникам майна на 273 тисячі

Нацбанк передав прикордонникам майна на 273 тисячі

Укрінформ
Національний банк України безоплатно передав своє господарське майно та медичне обладнання Державній прикордонній службі. Балансова вартість переданого - більше 273 тис. грн.

Про це йдеться у рішенні Правління центрального банку № 435 від 23 листопада 2016 року, повідомляє регулятор.

«Згідно з рішенням Правління НБУ, передача здійснювалася адресно на користь Південного регіонального управління ДПС України (м. Одеса): представник НБУ в Одеській області передав меблі та медичне обладнання вартістю більше 17 тис. грн; у Вінницькій області - технічне обладнання вартістю 696 грн; у Житомирській області – меблі та побутова техніка вартістю 1,6 тис. грн; у Чернівецькій області – меблі, технічне обладнання та побутова техніка вартістю близько 253,2 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

У Нацбанку зазначають, що балансова вартість переданого майна становить більше 273 тис. грн. Його передача була здійснена 30 листопада 2016 року.

Директор Департаменту забезпечення діяльності Національного банку України Ярослав Ільніцький нагадав, що центральний банк продовжує процеси трансформації та оптимізації своїх функцій.

«Ми розуміємо, що надлишкове майно центрального банку, у використанні якого немає потреби, сьогодні надзвичайно необхідне для забезпечення діяльності військових, які оберігають цілісність нашого кордону», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-