Ощадбанк надає тендерні гарантії в електронному вигляді

Ощадбанк надає тендерні гарантії в електронному вигляді

Укрінформ
У листопаді поточного року Ощадбанк розпочав надання електронних тендерних гарантій представникам мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ), які беруть участь у державних закупівлях.

Електронні гарантії виступають забезпеченням тендерної пропозиції на конкурсних торгах, що проводяться в системі закупівель Prozorro. Нагадуємо, згідно зі змінами до Закону України «Про державні закупівлі» тендерне забезпечення, а саме гарантії, приймається всіма замовниками виключно в електронному вигляді.

«Надання підтримки представникам мікро-, малого та середнього бізнесу є для Ощадбанку стратегічно важливим. Ми активно допомагаємо підприємцям розвивати бізнес, а відтак – постійно працюємо над розширенням та вдосконаленням продуктової лінійки для цього клієнтського сегмента. Нещодавно було впроваджено можливість отримання тендерних гарантій в електронному вигляді для компаній, які мають намір брати участь у тендерах через електронний майданчик Prozorro. Перші такі  гарантії вже видано», – розповідає директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Інна Кравчук.

Електронна тендерна гарантія – електронний документ, який містить усі умови гарантії, а також електронно-цифровий підпис уповноваженої особи та електронно-цифрову печатку банку. Після підписання електронна гарантія направляється клієнту – учаснику тендера. Клієнт долучає її до своєї тендерної пропозиції і розміщує на авторизованому електронному майданчику, через який проводиться процедура закупівлі. З умовами надання Ощадбанком тендерних гарантій можна ознайомитись за посиланням: http://www.oschadbank.ua/ua/business/services/bankivska-garantiya/

У Стратегії розвитку Ощадбанку сегмент ММСБ виокремлено як пріоритетний. У квітні 2015 року «з нуля» було сформовано бізнес-напрям і команду ММСБ. На сьогодні кількість активних клієнтів зазначеного сегмента збільшилась на 38%, а ресурсна позиція по бізнес-напряму зросла на 195% (з 4,7 млрд. грн. до 13,9 млрд. грн.).

Нещодавно Ощадбанк і ЄБРР підписали договір про включення Ощадбанку до Програми сприяння розвитку торгівлі з можливістю надання гарантій на суму до 50 млн. євро для підтримки українських експортерів та імпортерів. Ощадбанк отримає комплексний пакет технічної допомоги від ЄБРР, що буде на першому етапі спрямована на розвиток кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу.

В Ощадбанку працює окрема лінія підтримки клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу, тел.: 0800 219 800 (безкоштовно по території України); 044 363 01 03 (за тарифами оператора). Графік роботи – з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 20:00.

Оператори надають інформацію з різноманітних питань: відкриття поточних рахунків, вибору тарифного пакета, оформлення корпоративних платіжних карток, підключення системи «Клієнт-Банк» та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-