Кабмін хоче взяти на соцпроекти кредити в Кувейті

Кабмін хоче взяти на соцпроекти кредити в Кувейті

Укрінформ
Уряд України веде перемовини з Кувейтським фондом арабського економічного розвитку щодо залучення довгострокових пільгових кредитів для фінансування найбільш чутливих соціально важливих проектів в країні.

Про це повідомляє Урядовий портал за підсумками зустрічі першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва з регіональним координатором по країнах Південно-Східної Азії та АТР Кувейтського фонду арабського економічного розвитку Валідом Аль-Бахаром.

"Під час зустрічі обговорювались питання співробітництва з Кувейтським фондом арабського економічного розвитку з метою залучення довгострокових пільгових кредитів для фінансування найбільш чутливих соціально важливих проектів в Україні (в соціальній, медичній та освітній сферах, реалізації інфраструктурних проектів, а також можливість надання технічної підтримки)", - йдеться в повідомленні.

Кубів наголосив на важливості економічної співпраці між Україною та Державою Кувейт, яка має важливі аспекти та перспективи для подальшого розвитку.

"Сьогодні Україна проводить політику щодо макроекономічної стабілізації у 2016 році й економічного розвитку та росту на наступний рік. Наразі макроекономічні показники говорять про стабілізацію промислового виробництва та тенденцію до збільшення інвестицій", - зазначив Кубів.

Серед головних та перспективних напрямів співпраці сторони зазначили: активізацію співробітництва у галузі сільського господарства, енергетики та розбудови транспортної інфраструктури.

Також у ході дискусії йшлося про проведення у 2017 році Третього спільного засідання Міжурядової українсько-кувейтської комісії з питань економічного, технічного та торговельного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-