Український ComInBank купив інвестор з Лондона

Український ComInBank купив інвестор з Лондона

Укрінформ
Міжнародний інвестор з Лондона завершив угоду з придбання ПАТ " Комерційний Індустріальний Банк" (ComInBank), викупивши 100% акцій банку.

Про це інформує прес-служба банку.

"ПАТ "Комерційний Індустріальний банк" повідомляє, що пан Стефан Пінтер, міжнародний інвестор, який базується у м. Лондоні і спеціалізується на інвестиціях у ринки, що розвиваються, завершив угоду з придбання Публічного Акціонерного Товариства "Комерційний Індустріальний Банк", викупивши 100% акцій банку після отримання дозволу від НБУ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у фінустанові, головними стратегічними цілями нового власника банку є розвиток можливостей банку з обслуговування підприємств малого та середнього бізнесу і підприємців в Україні та впровадження сучасних банківських продуктів для пришвидшення розвитку економіки України. Також особлива увага буде приділена підвищенню ефективності та прибутковості діяльності банку.

Стефан Пол Пінтер є засновником та виконавчим директором GML Capital LLP  приватної інвестиційно-банківської та управляючої компаній з головним офісом в м. Лондон, Великобританія. GML Capital LLP була заснована в 1983 році і спеціалізується в інвестуванні на ринках, що розвиваються, і має досвід роботи в Україні з 1993 року. З 1996 року GML Capital LLP здійснює управління активами та виступає радником інвестиційних фондів, що зосереджені на інвестуванні в цінні папери, торгові та кредитні інструменти з високою доходністю та торговому фінансуванні на ринках, що розвиваються. GML Capital LLP ліцензована Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) у США як зареєстрований інвестиційний радник та також авторизована і регулюється Financial Conduct Authority у Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-