У Бухаресті обговорили перспективи українсько-румунської співпраці

У Бухаресті обговорили перспективи українсько-румунської співпраці

Укрінформ
Президент ТПП Румунії Міхай Дарабан і Тимчасовий Повірений у справах України в Румунії Євген Левицький обговорили стан двостороннього торговельно-економічної взаємодії та перспективи поглиблення співпраці між двома державами.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Хочу висловити подяку керівництву Торгово-промислової палати Румунії за дієву допомогу у поглибленні двосторонніх відносин, за чітку і послідовну підтримку України в рамках міжнародних організацій в питаннях продовження економічних санкцій проти Росії до повного виконання нею міжнародних зобов'язань та відновлення територіальної цілісності України загальновизнаних міжнародним співтовариством кордони», - підкреслив Левицький.

Дипломат відзначив необхідність продовження плідної взаємодії між ТПП України та Румунії з метою створення сприятливих умов для поглиблення взаємовигідних контактів та ефективного використання економічного потенціалу двох країн.

Голова ТПП Румунії, в свою чергу, запевнив у відкритості румунської сторони до подальшого ефективного розвитку двосторонньої співпраці, наголосивши на актуальності використання прямих економічних контактів.

Сторони також відзначили позитивну динаміку розвитку двосторонньої торгівлі у результаті зростаючого інтересу суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності до ринків Румунії та України в умовах нових взаємин України з Євросоюзом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-