Україна та Хорватія співпрацюватимуть у митній сфері та захисті інвестицій

Україна та Хорватія співпрацюватимуть у митній сфері та захисті інвестицій

Укрінформ
Україна та Хорватія будуть розвивати співробітництво у митних справах, сферах запобігання катастрофам і захисту інвестицій.

Відповідні міжнародні документи підписані за результатами зустрічі прем'єр-міністрів України та Хорватії Володимира Гройсмана та Андрея Пленковича у Києві, повідомляє прес-служба КМУ.

Зокрема, підписано міжурядову Угоду про співробітництво у сфері запобігання катастрофам та ліквідації їх наслідків, Протокол про зміни та доповнення до Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Хорватія про взаємну допомогу в митних справах та Додатковий протокол між Урядом України і урядом Республіки Хорватія про внесення змін до міжурядової Угоди про заохочення і взаємний захист інвестицій.

У присутності глав урядів документи підписали віце-прем'єр-міністр - міністр економіки, малого та середнього підприємництва і ремесел Республіки Хорватія Мартіна Далич з хорватської сторони, а з української відповідно - голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Ми маємо достатньо серйозний потенціал щодо розвитку наших торговельних відносин, туристичної галузі, спільного інвестування в економіки наших країн", - наголосив Гройсман, коментуючи журналістам результати зустрічі із головою уряду Хорватії.

У свою чергу Прем'єр Хорватії висловив сподівання, що сьогоднішня зустріч, а також підписання документів щодо співпраці допомоги у митних справах, ліквідації наслідків катастроф, а також про захист інвестицій сприятимуть розвитку двосторонніх економічних відносин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-