Гонтарева: Прийнятий вчасно бюджет-2017 прискорить отримання траншу МВФ

Гонтарева: Прийнятий вчасно бюджет-2017 прискорить отримання траншу МВФ

Укрінформ
Голова НБУ Валерія Гонтарева сподівається, що своєчасне прийняття бюджету на 2017 рік дозволить пришвидшити завершення третього перегляду програми та отримання чергового траншу від МВФ.

Про це йдеться в коментарі Нацбанку, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Ми сподіваємося, що своєчасне прийняття бюджету на 2017 рік дозволить пришвидшити завершення третього перегляду програми та отримання чергового траншу від МВФ, який поповнить міжнародні резерви і, відтак, сприятиме зміцненню фінансової стабільності в державі. Водночас ми підтримуємо заклик МВФ до подальшого проведення структурних реформ в країні, необхідних для забезпечення стійкого зростання економіки країни", - сказала Гонтарева.

Вона також зазначила, що Національний банк продовжує виконувати взяті на себе зобов'язання відповідно до програми співпраці з МВФ. Протягом перебування місії у Києві, НБУ мав плідний діалог з представниками Фонду, спрямований на посилення монетарної політики центрального банку в рамках режиму інфляційного таргетування та уточнення шляхів подальшого оздоровлення банківської системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-