Траса М-03: Укрдорінвест проведе новий тендер для пошуку підрядника

Траса М-03: Укрдорінвест проведе новий тендер для пошуку підрядника

Укрінформ
Навесні 2017 року ДП "Укрдорінвест" оголосить тендер на ремонт міжнародної траси М-03 Київ-Довжанське. Переможець тендеру також буде зобов’язананий усунути дефекти, що були допущені італійською компанією - підрядником "Тодіні Конструціоні Дженералі С.П.А." під час ремонту на ділянці Київ-Полтава.  

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила директор ДП "Укрдорінвест" Олена Криворучко під час спільного виїзду в Полтавську область разом з виконуючим обов'язки заступника голови "Укравтодору" Володимиром Сущенком для оцінки невиконаних компанією "Тодіні Конструціоні Дженералі С.П.А." робіт по ремонту траси М-03.

"Сьогодні ми робимо все можливе, аби залучити нового підрядника, який не тільки виконає решту роботи, а й усуне дефекти за недобросовісним попередником. Тепер всі недоробки прийдеться усувати новому підряднику, тендер на роботи якого буде проводитися цієї зими, або навесні 2017 року", - повідомила Криворучко.

Глава "Укрдорінвест" зазначила, що роботи вестимуться на ділянці траси М-03 від Києва до Полтави. На тендер будуть виставлені 6 слотів на 84,4 км.

Вона також наголосила, що новому підряднику, передусім, доведеться усувати серйозні помилки, допущені минулим підрядником, оскільки це пов'язано з безпекою руху у важливому коридорі дороги М-03.

Нагадаємо, ДП "Укрдорінвест" розірвав два контракти з італійською компанією - підрядником "Тодіні Конструціоні Дженералі С.П.А." через велику кількість дефектів та серйозні помилки, допущені при ремонті траси М-03 на ділянці Київ-Полтава. Сукупно за двома контрактами італійській компанії мало бути сплачено 1667 млн грн. Проте вартість виявлених дефектів буде вирахувана з цієї суми.

Нагадаємо, протягом 2016 року в судах Полтавської області було розглянуто кілька позовів про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-