Ощадбанк відкрив 400 відділень нового формату

Ощадбанк відкрив 400 відділень нового формату

Укрінформ
На початок листопада поточного року відкрито 400 відділень нового формату, серед яких 8 інклюзивних – адаптованих для обслуговування людей з особливими потребами. Оновлена мережа охоплює 20% клієнтської бази Ощадбанку. До кінця року кількість відділень нового формату досягне 500, у 2017 році – 700.   

Реформа мережі Ощадбанку стала однією з наймасштабніших у країні програм модернізації. Головна мета – створення комфортних умов обслуговування,  максимальна доступність продуктів і послуг банку.  У відділеннях нового типу клієнти економлять від 25 до 50 відсотків часу, а рівень задоволення банківським сервісом вдвічі більше, ніж у звичайних відділеннях. При цьому оновлення торкнулось не лише нових установ. Воно стало драйвером для підвищення ефективності роботи всієї мережі.

«Перш за все змінюємо нашу мережу, яка протягом десятків років була технологічно відсталою і неефективною. Ці зміни – не просто ремонт приміщень. Це кардинально новий підхід до роботи, нова бізнес-модель, нові стандарти обслуговування клієнтів, нова ефективність. Відділення нового формату стали локомотивом для звичайних відділень, і за рік розрив між ними в ефективності роботи за багатьма напрямами значно скоротився. Паралельно ми запустили оновлені веб- та мобайл-платформи, значно збільшили кількість зон самообслуговування, що надає клієнту можливість здійснювати широкий спектр операцій самостійно і частково зменшує навантаження на мережу. Сьогодні переважна більшість послуг доступна онлайн в «Ощад 24/7», 7 днів на тиждень, 24 години на добу, без жодних черг», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Модернізація передбачає також розширення мережі зон самообслуговування «Ощад 24/7», інформаційно-платіжних терміналів та банкоматів.

• Кількість зон самообслуговування за два роки збільшилась у 40 разів. Наразі їх 200, до кінця року буде 300, у 2017 році – 500.

• Мережа інформаційно-платіжних терміналів за два з половиною роки збільшилась більш ніж у 20 разів - до 2000 одиниць. Через термінали Ощадбанку клієнти мають можливість здійснювати різноманітні платежі як за допомогою платіжної картки Ощадбанку, так і готівкою. При цьому  комісія за приймання комунальних платежів не стягується. У 2017 році  кількість ІПТ заплановано збільшити до 4000.

• Банкоматна мережа Ощадбанку за три роки збільшилась в 1,5 разу і становить 2205 одиниць. Разом із банкоматами банків-партнерів – 3405 одиниць. У 2017 році її буде значно розширено.

Параметри відділень нового формату: окремі зони касового та індивідуального обслуговування, електронна черга, хол-менеджери, зона самообслуговування «24/7». ТОП-5 міст із найбільш розвиненою мережею нових відділень: Київ, Харків, Львів, Дніпропетровськ і Одеса. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-