Гонтарева провела зустріч з послами G7

Гонтарева провела зустріч з послами G7

Укрінформ
У Національному банку вважають, що ситуація, яка склалася на зовнішніх ринках у зв'язку з результатами виборів у США, може мати обмежений короткостроковий вплив на стан українського валютного ринку.

Про це повідомляє прес-служба НБУ у Фейсбук.

"Ситуація, що склалася на зовнішніх ринках у зв'язку з результатами виборів в США, може мати обмежений короткостроковий вплив на стан українського валютного ринку. Як і у випадку з Brexit раніше цього року, посилення турбулентності на зовнішніх ринках буде транслюватися на українську економіку через світові сировинні ринки. При цьому, на нашу думку, найбільше на результати виборів у США відреагують ціни на нафту", - йдеться у повідомленні.

У Нацбанку також повідомили, що в НБУ розпочалася зустріч голови регулятора Валерії Гонтаревої з послами країн «Великої сімки» - Німеччини, Італії, Канади, Японії, США, Великої Британії, Франції, а також послом Європейського Союзу. В НБУ назвали зустріч "традиційною".

За повідомленням прес-служби НБУ, Гонтарева подякувала послам "Великої сімки" за підтримку. Вона також зазначила, що без міжнародної підтримки в України не було б жодного шансу стабілізувати макроекономічну ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-