Рада НБУ планує розробити Основні засади грошово-кредитної політики на 2017 рік

Рада НБУ планує розробити Основні засади грошово-кредитної політики на 2017 рік

Укрінформ
Рада Національного банку України планує розробити Основні засади грошово-кредитної політики на 2017 рік до кінця цього року, щоб забезпечити цінову та фінансову стабільність і сприяти сталому економічному розвитку України.

Про це повідомляє прес-служба НБУ за підсумками зустрічі у тристоронньому форматі між членами Комітету ВР з питань фінансової політики і банківської діяльності та представниками Ради та Правління регулятора. 

"Учасники зустрічі обговорили можливі формати конструктивної взаємодії у подальшому. Голова Ради НБУ Богдан Данилишин проінформував присутніх, що Рада планує виконати покладене на неї законодавством завдання та розробити Основні засади грошово-кредитної політики на 2017 рік до кінця цього року, щоб забезпечити цінову та фінансову стабільність та сприяти сталому економічному розвитку України", - йдеться в повідомленні. 

Зі слів Данилишина, Рада НБУ прагне брати участь у законотворчому процесі, та відкриті для діалогу з народними депутатами. Крім того, народні депутати запропонували членам Ради НБУ долучитися до професійної роботи над фінансовими законопроектами, які необхідні для подальшого реформування фінансового сектору. Сьогодні у Верховній Раді знаходиться на розгляді більше 20 законопроектів, які очікують свого голосування, а на опрацюванні в комітеті законопроектів за банківським напрямком - 47. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-