УЗ замовила українським підприємствам шість тисяч вагонів

УЗ замовила українським підприємствам шість тисяч вагонів

Укрінформ
У рамках оновлення рухомого складу державне підприємство "Укрзалізниця" вже розмістило на вітчизняних підприємствах замовлення на 6 тис. вагонів.

Про це на прес-конференції у Дніпрі заявив член правління ПАТ "Укрзалізниця" Іренуш Василевський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам ще необхідно затвердити фінплан, але можу сказати, що вже на сьогодні у наших планах 6 тис. вагонів на наступний рік. Ми уже розпочали їх виробництво на українських підприємствах", - зазначив він.

Загалом, до кінця наступного року, за словами Василевського, рухомий склад УЗ може поповнитися понад 7000 вагонів.

"Плануємо до кінця року побудувати 350 вагонів. Також ми маємо пропозицію на 1000 вагонів, які можуть бути закуплені до кінця року. Якщо додати цей рік та наступний, то отримаємо понад 7000 вагонів", - наголосив Василевський.

Як повідомлялося, Укрзалізниця разом із Міністерством інфраструктури працюють над складанням нового плану підприємства на наступний рік, оскільки раніше ухвалений не відповідав критеріям, необхідним для розвитку залізничної компанії.

У рамках процесу оновлення рухомого складу залізниці, підприємство планує протягом поточного та наступного років провести низку тендерів для продажу наявного у підприємства металобрухту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-