Держрезерв розповів про

Держрезерв розповів про "зароблене" за півроку

Укрінформ
За підсумками січня-червня 2016 року чистий фінансовий результат державних підприємств системи Держрезерву зріс в 15 разів порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це Укрінформу повідомили у Державному агентстві резерву України.

"За підсумками першого півріччя цього року чистий фінансовий результат державних підприємств системи Держрезерву виріс в 15 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Якщо в 2014 році підприємства отримали збитки на 2 млн грн, то у 2015 році вже заробили 5 млн грн. А в цьому році планують отримати 10 млн грн чистого прибутку, - зазначили у відомстві.

У рамках реформування системи Держрезерву з літа 2015 року в агентстві було звільнено більше половини керівників та інших посадових осіб.

"Звільнили більше половини керівників та інших посадових осіб. Центральний апарат скорочено на 30% і оновлено на 30%", - зазначили у Держагентстві.

Крім того, у вересні Державне агентство власними силами провело ІТ-аудит центрального офісу: "На його основі почали оновлення всієї ІТ-інфраструктури агентства".

Державне агентство резерву України - система підприємств та організацій, що підпорядковується Кабінету міністрів. Держрезерв забезпечує накопичення та збереження матеріальних резервів країни.

Зараз в структуру Держрезерву входять 23 економічно активні підприємства та організації.

Аграрний напрям Держрезерву становить 10 підприємств, у сукупності вони можуть зберігати 730 тис. тонн зерна. Нафтовий хаб включає 5 підприємств, які сукупно здатні зберігати та відвантажувати близько 1 млн тонн нафти та нафтопродуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-