Кістіон запевнив, що реконструкція Одеського морвокзалу відбувається згідно з графіком

Кістіон запевнив, що реконструкція Одеського морвокзалу відбувається згідно з графіком

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон запевнив, що реконструкція Одеського морського вокзалу відбувається згідно із графіком.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у відповідь на заяву начальника Одеської митниці Юлії Марушевської про те, що реконструкція Морського вокзалу практично не просувається.

"За моєю інформацією роботи відбуваються згідно із графіком. Цього понеділка АМПУ планують надати проектно-кошторисну документацію по фасаду, а в середу оголосити про закупівлі через систему Prozorro. Тому поки що не бачу приводів для хвилювання. Ми тримаємо це питання на постійному контролі", - зазначив віце-прем'єр.

Він нагадав, що у липні дав доручення Мінінфраструктури та ДП «АМПУ» до 15 грудня 2016 року закінчити будівельні роботи та ввести в експлуатацію об'єкт будівництва - кінетичний фасад на морському вокзалі.

Кістіон зазначив, що персональну відповідальність за реконструкцію несе керівництво Адміністрації морських портів України.

Очільник Одеської митниці Юлія Марушевська на своїй сторінці у Facebook написала, що будівля Морського вокзалу перетворюється на типовий довгобуд, на який витрачаються бюджетні кошти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-