Україна може показати один із кращих результатів в Європі — Гройсман

Україна може показати один із кращих результатів в Європі — Гройсман

Укрінформ
Україна має потенціал, щоб в середньостроковій перспективі показати один із найкращих результатів економічного зростання в Європі.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсма журналістам після відкриття Французько-Українського бізнес-форум у Парижі, повідомляє Урядовий портал.

"У нас є дуже великий запас можливостей, які ми маємо якісно використати. Я переконаний у тому що в середньостроковій перспективі ми покажемо один із найкращих результатів економічного зростання в Європі", - сказав Гройсман.

На думку Прем’єра, бізнес-форум засвідчив велику зацікавленість французького бізнесу в інвестуванні в Україні. За його словами, у ньому взяли участь близько 250 компаній.

Французький бізнес демонструє інтерес до пришвидшення входження в Україну і інвестування, зазначив глава уряду. "Ми в цьому дуже зацікавлені. Дуже важливо підтримувати український бізнес, французький, європейський, американський, тому що вони створюють робочі місця, інвестують в економіку, забезпечують економічне зростання. Наше завдання - пришвидшити це економічне зростання і все те, що буде заробляти економіка, реінвестувати в якість життя людей. Робота, робочі місця, національний продукт - це пріоритет уряду", - наголосив він.

Серед найбільш пріоритетних галузей для інвестування Гройсман назвав сфери сільського господарства, енергетики, літакобудування, машинобудування, легкої промисловості, деревообробної галузі, фармацевтики, ІТ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-