ЧСЗ відремонтував і передав прикордонникам сторожовий корабель «Миколаїв»

ЧСЗ відремонтував і передав прикордонникам сторожовий корабель «Миколаїв»

Укрінформ
Чорноморський суднобудівний завод у Миколаєві передав замовнику - ДПС України - прикордонний сторожовий корабель «Миколаїв». Корабель залишив заводську акваторію і здійснив перехід до місця постійного базування в м Одесу.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі ЧСЗ.

«Чорноморський суднобудівний завод передав Державній прикордонній службі України прикордонний сторожовий корабель «Миколаїв», який проходив ремонт на підприємстві. Після підписання акту виконаних робіт, корабель залишив заводську акваторію і здійснив перехід до місця постійного базування в м. Одесу», -  сказав головний будівельник ЧСЗ Геннадій Чуб.

За його словами, чорноморцями проведено ремонт корпусних конструкції корабля, очищення і фарбування, ремонт гребного і рульового пристроїв, донної арматури, трубопроводів, підводного газовихлопу головного і допоміжного двигунів, охолоджувачів води і масла двигунів. Роботи виконані у встановлені контрактом терміни. Претензій до якості виконання робіт замовник також не має.

Як повідомляв Укрінформ, «Компанія «Смарт-морська група» виграла тендери на ремонт корабля берегової охорони «Миколаїв» Державної прикордонної служби України та малого водолазного судна «Нетішин» Військово-Морських сил України на Чорноморському суднобудівному заводі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-