Україна та ОЕСР продовжили угоду про співпрацю

Україна та ОЕСР продовжили угоду про співпрацю

Укрінформ
Уряд України і Організація економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) підписали угоду, якою продовжено дію двостороннього меморандуму щодо співробітництва.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив міністр агрополітики України Тарас Кутовий.

"Щойно наш уряд підписав важливу угоду! Продовжено дію меморандуму про взаєморозуміння між Україною та Організацією економічного співробітництва і розвитку. Реалізація меморандуму сприятиме розвитку глибшого співробітництва з ОЕСР у пріоритетних для України сферах та напрямах, зокрема у сільському господарстві. Це дуже важливо, оскільки наша мета – розширення номенклатури сільськогосподарських товарів із доданою вартістю, а також диверсифікація ринків збуту. Рухатися цим шляхом із підтримкою сильних партнерських організацій дуже цінно", - повідомив Кутовий.

Він також нагадав, що в березні 2014 року ОЕСР відмовилась від угод з Російською Федерацією та призупинила процес підписання меморандуму з нею в підтримку України. Така позиція організації зберігається і досі.

Як повідомлялося, 27-28 жовтня у Парижі перебуває урядова делегація України на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. У рамках візиту планується участь делегації в українсько-французькому бізнес-форумі. Заплановано низку офіційних зустрічей та підписання низки угод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-