Рада призначила день інфраструктури – Омелян

Рада призначила день інфраструктури – Омелян

Укрінформ
3 листопада у Верховній Раді України відбудеться День інфраструктури, під час якого мають бути розглянуті законодавчі ініціативи Міністерства інфраструктури України.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян на сторінці Кабінету міністрів у Твіттер

«Визначено день, коли Верховна Рада розгляне пакет інфраструктурного законодавства, який міністерство внесло до парламенту, - це 3 листопада. Я дякую голові ВР України Андрію Парубію за готовність виділити для розгляду законодавчих ініціатив міністерства окремий день», - зазначив Омелян.

За його словами, на розгляд депутатів буде винесено близько 20 законопроектів у сфері реформування транспортної інфраструктури.

«Великий пакет інфраструктурного законодавства – це близько 20 законопроектів, більша частина з яких є вкрай важливими для людей та для країни. Це Дорожній фонд, електронний квиток, ринок таксі, габаритно-ваговий контроль, безпека вантажних перевезень, децентралізація Укравтодору – ці та інші законопроекти, прийняття яких здатне переламати ту ситуацію, яка наразі відбувається в автодорожній, залізничній, водній галузях», - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-