У системі доступу до е-декларацій – збій. У НАЗК назвали причину

У системі доступу до е-декларацій – збій. У НАЗК назвали причину

Укрінформ
Доступ до реєстру електронних декларацій  відсутній через збій в системі енергопостачання на технологічному майданчику ДП "Українські спеціальні системи", де розміщені відповідні сервери.

Про це повідомляється на сторінці Національного агентства з запобігання корупції на Facebook.

"Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) повідомляє про тимчасове обмеження доступу до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Реєстру), у зв’язку з виникненням технічних проблем з електропостачанням Державного підприємства Українські спеціальні системи, де розміщено сервери системи електронного декларування", – йдеться у повідомленні.

Відповідно до Угоди про передання прав за інституційним Договором між ПРООН та Державним підприємством "Українські спеціальні системи" апаратне забезпечення Реєстру міститься на технологічному майданчику ДП УСС. Відповідно, ДП УСС здійснює заходи щодо забезпечення функціонування Реєстру. Національне агентство повідомляє, що за інформацією ДП УСС збій в системі електропостачання буде усунено найближчим часом. На сьогодні проводяться аварійні роботи щодо відновлення функціонування системи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-