Нафта Brent впала до $46,55

Нафта Brent впала до $46,55

Укрінформ
Ціни на сиру нафту показують змішані результати у понеділок, ринки США і Канади закриті через свята, а увага інвесторів зосереджена на новинах з саміту G-20 в Китаї.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ціна листопадового контракту на нафту Brent знизилася на $0,28 (0,6%) - до $46,55 за баррель. Котирування ф'ючерсу на нафту WTI з постачанням у жовтні знизилося на $0,27 (0,61%) - до $44,17 за баррель.

Минулої п'ятниці ф'ючерси на нафту закінчили чотириденне падіння через новини з Росії щодо перспектив замороження обсягу видобутку нафти, але все одно істотно впали за тиждень через постійні побоювання з приводу надлишкової пропозиції нафти.

Трейдери також оцінюють перспективи підвищення ставок Федеральної резервної системи у світлі слабкішого, ніж очікувалося, звіту про зайнятість США.

Ціни на нафту зросли у п'ятницю після того, як президент Росії Володимир Путін заявив в інтерв'ю Bloomberg, що угода щодо замороження обсягу видобутку нафти між провідними світовими експортерами - це правильне рішення для підтримки ринку.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 46,78 долара за баррель. На відкритті Brent торгувалася по 46,71 долара за баррель, що на 12 центів нижче від рівня закриття торгів ($46,83).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-