Проблем із субсидіями на цей опалювальний сезон не буде - Мінсоцполітики

Проблем із субсидіями на цей опалювальний сезон не буде - Мінсоцполітики

Укрінформ
Проблем з призначенням субсидій на житлово-комунальні послуги для українців у 2016 - 2017 роках не передбачається.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

"Жодних проблем з призначенням субсидій на 2016/2017 роки в органів соціального захисту не буде. Субсидії громадянам призначатимуться своєчасно, в повному обсязі, відповідно до вимог чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 31 серпня цього року за субсидіями на житлово-комунальні послуги до органів соціального захисту населення вже звернулося майже 6 млн домогосподарств.

Прес-служба уточнила, що домогосподарствам не потрібно буде з початком опалювального сезону повторно звертатись за призначенням субсидії на житлово-комунальні послуги - "цю допомогу їм буде призначено автоматично".

"Насправді, протягом опалювального сезону 2016/2017 років, за прогнозними розрахунками Мінсоцполітики, за призначенням субсидії на житлово-комунальні послуги можуть звернутися не 9 млн, а лише 3 млн домогосподарств, тому що саме таку кількість звернень було опрацьовано органами соцзахисту населення протягом попереднього опалювального сезону 2015/2016 років", - додали у Мінсоцполітики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-