Ощадбанк програв суд за ТМ «Сбербанк», але судитиметься далі

Ощадбанк програв суд за ТМ «Сбербанк», але судитиметься далі

Укрінформ
Ощадбанк оскаржить рішення суду, яким скасовано право Ощадбанку на використання ТМ «Сбербанк» на території України.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

http://www.oschadbank.ua/ua/press-service/news/4335606/«З метою зупинення судового розгляду по основній справі за позовом Ощадбанку, Сбербанком Росії ініційовано судовий процес проти Ощадбанку щодо визнання зазначеного свідоцтва на знак для товарів та послуг недійсним. Після «оперативного» судового розгляду, суддя Зеленіна Н.І. 10 серпня 2016 року винесла судове рішення про визнання свідоцтва на знак для товарів та послуг «Сбербанк», власником якого є Ощадбанк, недійсним. Рішення не набрало законної сили, Ощадбанк  оскаржуватиме його в апеляційному порядку», - йдеться у повідомленні.

В Ощадбанку нагадали, що 15 січня 2016 року Ощадбанк подав позов до господарського суду м.Києва до ПАТ «Сбербанк», в якому просить заборонити російському Сбєрбанку незаконно використовувати знак для товарів та послуг за зареєстрованим раніше за Ощадбанком свідоцтвом на знак для товарів та послуг на фірмове найменування «Сбербанк».

«На сьогодні судовий процес в Господарському суді м.Києва триває. Попереду проведення судової експертизи - обов'язкової умови для винесення судом обгрунтованого і вмотивованого судового рішення», - зазначають у фінустанові.

В Ощадбанку переконані у юридичній силі своєї правової позиції і вважають, що вказане судове рішення є незаконним та необгрунтованим.

«Вказане судове рішення за позовом Сбербанку Росії не набуло законної сили та буде оскаржене Ощадбанком в апеляційній інстанції. Розгляд судової справи за позовом Ощадбанку триває», - заявляють у банку.

Як повідомлялось раніше, Ощадбанк наполягає на незаконності перейменування української «дочки» Сбербанку Росії в Сбербанк і заявляє про порушення прав інтелектуальної власності. Про це йдеться в позові Ощадбанку до Господарського суду м. Києва, який було подано. В Ощадбанку вважають, що Сбербанк Росії незаконно використовує торговельну марку «Сбербанк», єдиним законним власником якої на території України є Ощадбанк (свідоцтво №82116 від 10.09.2007 р.). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-