Фонд гарантування виставив на продаж нерухомість у центрі Києва

Фонд гарантування виставив на продаж нерухомість у центрі Києва

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж нежитлову нерухомість у столиці вартістю до 53 млн грн за об'єкт.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"25 серпня 2016 року на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» відбудеться аукціон з продажу одразу 15 об'єктів нерухомості, які на торги виставляються окремим лотами. Приміщення розташовуються у столиці та в м. Харкові і зараз перебувають на балансі АТ КБ "Експобанк", - йдеться у повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що найдорожчі лоти - група приміщень у центральній частині Києва (Шевченківському районі), що розміщуються неподалік Національного цирку України.

Так, зі стартовою ціною у 53 млн грн на аукціон виставлено офіси загальною площею 1 646,20 кв. м, що займають 1-4 поверхи будівлі по вулиці Дмитрівській, 18/24. Приміщення першого поверху, площею 524,64 кв. м, де раніше перебувало відділення банку, має окремий фасадний вхід, вітринні вікна та високий рівень опорядження приміщень.

Другий за вартістю лот, площею 2 374,10 кв. м, також розміщується по вулиці Дмитрівській, 18/24. Об'єкт оснащений усіма інженерними системами, необхідними для функціонування офісу. Початкова ціна лоту - 52,06 млн грн.

Зі стартовою ціною 37,50 млн грн на аукціон виставляються нежитлові приміщення 1-2 поверхів розважального призначення загальною площею 1070,6 кв. м також по вул. Дмитрівській, 18/24. Сьогодні приміщення здається в оренду під розміщення нічного клубу, має окремий вхід з вулиці та з двору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-