Ціни на нафту впали до двомісячного мінімуму

Ціни на нафту впали до двомісячного мінімуму

Укрінформ
Ціна на нафту впала майже на 5%, до рівня двомісячного мінімуму, після публікації урядом США тижневих даних про обсяги видобутку нафти-сирцю, що значно розчарували очікування ринку щодо подальшого зниження запасів.

Про це повідомляє Reuters.

Нафта марки Brent зробила найнижчий з лютого спуск протягом однієї сесії. Нафтові ціни втратили рівень підтримки після того, як Адміністрація енергетичної інформації опублікувала дані, що запаси нафти зменшилися на 2,2 млн барелів за тиждень, у той час як аналітики прогнозували зменшення запасів на рівні 2,3 млн.

Ф'ючерси на нафту марки Brent просіли на $2,40, або 4,9%, до $46,40 за барель. Це стало найбільшою відсотковою втратою для Brent з 9 лютого.

Ф'ючерси на американський сирець знизилися на $2,29, тобто на 4,8%, до $45,14. Вони також занизились до рівня двомісячного мінімуму, перестрибнувши через мінімум і ціну 27 червня - $45,83.

Нагадаємо, що 6 липня ціни на нафту знижувалися на тлі загального зниження привабливості ризикованих активів і втечі інвесторів у держпапери, золото і ієну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-