Уряд продовжив дію контрсанкцій проти Росії до кінця 2017 року

Уряд продовжив дію контрсанкцій проти Росії до кінця 2017 року

Укрінформ
Кабінет міністрів у відповідь на продовження Російською Федерацією продовольчого ембарго продовжив дію українських контрсанкцій до кінця 2017 року.

Про це на засіданні Кабінету міністрів заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вноситься проект постанови, яким пропонується продовжити до 31 грудня 2017 року включно дію заборони на ввезення на митну територію України товарів, що походять з Росії, затверджених постановою Кабінету міністрів від 30 грудня 2015 року №1147", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня президент РФ Володимир Путін продовжив до кінця 2017 року дію продовольчого ембарго відносно держав, які ввели санкції проти Росії. Уряд України зробив звернення, у якому пообіцяв вжити контрзаходів.

Російське ембарго діє для українських товарів з 1 січня 2016 року.

У відповідь уряд України затвердив торгові контрзаходи і заборонив постачання російських продуктів харчування, а також деяких інших товарів, сумарна вартість імпорту яких відповідає вартості забороненого РФ українського експорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-