Посол розповів, чого досягли на бізнес-форумі у Канаді

Посол розповів, чого досягли на бізнес-форумі у Канаді

Укрінформ
Канадсько-український бізнес форум, який відбувся цього тижня у Торонто, зміг досягти як економічних, так і політичних визначених організаторами цілей.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів посол України в Канади Роман Ващук.

"Ми збиралися для, принаймні, трьох цілей, всі з яких були досягнуті. По-перше, це був чіткий політичний сигнал підтримки України, що засвідчили поява прем’єр-міністра і його заява", - сказав Ващук.

За його словами, форум також дозволив привернути увагу канадської бізнес спільноти до економічного потенціалу України. "Враховуючи присутність представників великих канадських компаній, які вели перемовини з українськими, можливо, постачальниками, це також вдалося", - зазначив посол.

На його переконання, окрім цього форум дав змогу бізнесменам двох країн провести прямі перемовини між собою.

Варто зауважити, у канадсько-українському бізнес форуму взяли  участь близько півтисячі представників приватних підприємств, а також численна українська урядова делегація на чолі із першим віце-прем’єр-міністром. З канадського боку виступав особисто прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, прем’єр-міністр провінції Онтаріо Кетрін Уін, а також депутати федерального та провінційного парламентів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-