Штат ДФС оптимізували майже на 100% - Насіров

Штат ДФС оптимізували майже на 100% - Насіров

Укрінформ
План скорочення чисельності працівників та оптимізації структури Державної фіскальної служби виконано майже на 100%.

Про це заявив на прес-конференції глава ДФС Роман Насіров, інформує прес-служба відомства.

"Реформа включає не лише оптимізацію штату, але й нову для служби систему відбору людей та їх оцінювання. На сьогодні в результаті скорочення штату з майже 59 тисяч залишилося трохи більше 43 тисяч чоловік. Зменшили штат на більше, ніж 15 тисяч осіб", - зазначив він.

За словами Нисірова, "треба залишити кількість працівників на тому рівні, якій зараз існує, та просто здійснити ефективний перерозподіл функцій".

Глава ДФС підкреслив, що мова йде, перш за все, про неприпустимість скорочення співробітників, які працюють на митниці. Кількість співробітників на митних постах в Україні на 30% нижче, ніж в сусідніх Румунії, Польщі, Угорщині та Словаччині.

Насіров також повідомив, що ДФС домовилася з німецьким фондом GIZ щодо здійснення контролю діяльності служби.

"Фонд буде проводити дослідження рівня задоволеності платників податків роботою ДФС, при чому, це торкнеться не лише центральних органів, але й регіональних. Такий підхід дасть змогу скласти комплексне уявлення про зміни, які відбуваються у службі, побачити картину очима платників податків та визначити напрями подальшого удосконалення нашої діяльності", - підкреслив курівник ДФС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-