У Києві сьогодні відбудеться презентація промислового комплексу

У Києві сьогодні відбудеться презентація промислового комплексу

Укрінформ
У столиці 27 травня відбудеться презентація промислового комплексу у рамках виставки "Зроблено у Києві". Захід об’єднає понад 70 підприємств міста.

Про це Укрінформу повідомили в Торгово-промисловій палаті України.

"27 травня 2016 року у конгресно-виставковому центрі Chamber Plaza (вул. Велика Житомирська, 33) відбудеться виставка "Зроблено у Києві". Організатори – Торгово-промислова палата України та Київська міська державна адміністрація. Захід проводиться в рамках національного проекту серії виставкових заходів "Зроблено в Україні", - зазначили в ТПП України.

У рамках офіційної частини виставки відбудеться презентація промислового комплексу столиці, окремих підприємств, наукових парків, кластеру легкої промисловості. Також будуть підписані низка договорів про співпрацю українських підприємств з іноземними партнерами (Туреччина, Італія, Німеччина, Білорусь).

Інформаційні стенди щодо напрямків діяльності та кращі зразки промислової продукції продемонструє 71 промислове підприємство столиці на загальній виставковій площі 1700 кв. м.

Під час заходу планується робота інформаційно-консультаційних пунктів, в яких можна отримати інформацію щодо митних, податкових та інвестиційних питань.

Також відбудуться презентації програми "Київська якість" та знаку "Столичний стандарт якості" і підписання Протоколу про наміри між ДП ВО "Київприлад" та КП "Київський метрополітен".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-